Heen en weer

Om je bezoek goed voor te bereiden, vind je hier nuttige verkeersinformatie. De festivalsite bevindt zich tussen de Oevelseweg en de Melkerijstraat in Onze-Lieve-Vrouw-Olen. De directe omgeving zal afgesloten zijn voor het verkeer. Voor bezoekers die toch met de auto komen, voorzien we een grote festivalparking op de parking van Shopping Park Olen. Deze wordt van op de gewestweg N13 bewegwijzerd. Van daaruit rijdt een gratis shuttledienst van en naar het festivalterrein.

Met de fiets

Met de juiste bandendruk en een gesmeerde ketting kom je probleemloos tot bij ons gebold. Je kan je tweewieler parkeren in de fietsenstalling vlakbij de inkom.

Met de trein

Olen beschikt over een eigen stopplaats van de NMBS. En het geluk is helemaal aan jouw zijde want dit ligt op wandelafstand van onze tent. Het station van Olen ligt tussen dat van Geel en Herentals, op de lijn Antwerpen-Mol. www.nmbs.be

Met de bus

De bussen van de Lijn passeren onze tent, maar rijden op vrijdag maar tot 20u. Je neemt best lijnnummer 15b (Herentals-Geel). www.delijn.be

Met de auto

Voor wie met koning auto komt, voorzien we een grote festivalparking aan Shopping Park Olen. Je mag je wagen hier gratis parkeren, volg gewoon de wegwijzers. Dankzij de bereidwillige medewerking van onze sponsors kunnen wij je van daaruit bovendien een gratis shuttle-dienst aanbieden die je vlotjes van en naar het terrein brengt. De laatste bus vertrekt om 04.00u terug naar de parking.

Adres voor de GPS

Gratis festivalparking en -shuttle
Lammerdries - Winkelstraat 4
2250 Olen

  • Vanuit Antwerpen: E313 Afrit Herentals-Oost 22
  • Vanuit Hasselt: E313 Afrit Geel-West 23
  • Vanuit Turnhout: N19 & N123

Kiss- & Ride-zonesĀ 

  • Aan't boerke, Beilen, 2250 Olen
  • Shopping Park Olen, Lammerdries - Winkelstraat, 2250 Olen
  • Kiss- & Ride-Camping: Weier - Halfhuis

Delen van de dorpskern worden tijdens de opbouw, het festival en de afbraak afgesloten voor verkeer.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief