Kamperen

Volledig uitverkocht

De festivalcamping van Gladiolen 2017 is volledig volzet. Alle beschikbare plaatsen zijn op voorhand al uitverkocht. Het heeft dus geen zin om zonder campingticket naar de camping af te zakken. Ben je toch nog op zoek naar een kampeergelegenheid in de buurt? Check dan onze alternatieven via CAMPR en camping Den Boskant.

De festivalcamping

Wie op het festival wil blijven overnachten, kan dat op onze gezellige festivalcamping. Een campingticket is een heel weekend geldig.

De campingprijs bedraagt slechts 10 euro + reservatiekost per persoon in voorverkoop. Aan de kassa betaal je 15 euro. Hiervoor krijg je heel wat in de plaats: toegang tot de camping vlakbij de festivalweide, gratis gebruik van toiletten en stromend water, permanente bewaking, terreinverlichting en filosofische gesprekken over diepzinnige onderwerpen naar keuze. Ook aan de hongerige magen is gedacht, op algemeen verzoek wordt er ’s morgens terug een lekker en goedkoop ontbijt aangeboden!

Lockers

Op de camping zijn lockers ter beschikking om je dierbare spullen in op te bergen. Er zijn bovendien lockers met electriciteitsvoorziening beschikbaar, waar je je smartphone in kan opladen. Breng wel je eigen lader mee!

Je kan de lockers ter plaatse huren voor 1 of 2 dagen.

Het campingreglement

Om het voor iedereen even plezant te houden, hebben we een campingreglement opgesteld. Dit kan je hier nalezen: Lees het campingreglement.

Om eventuele diefstal of overlast zoveel mogelijk te vermijden, kunnen enkel personen met een geldig Gladiolen-festivalticket (of festivalbandje) toegang krijgen tot het campingterrein. Natuurlijk neem je best geen waardevolle spullen mee. De camping is dag en nacht open vanaf vrijdag 2 juni om 16 u. Het heeft dus absoluut geen zin om vroeger te komen. Zondagmiddag 4 juni om 12 u. sluit de camping en moeten alle tentjes opgeruimd zijn.

Kamperen in de buurt met CAMPR

Omdat de camping helemaal is volgeboekt, hebben we de handen in mekaar geslagen met CAMPR om op zoek te gaan naar bijkomende kampeermogelijkheden. Via deze site vind je beschikbare tuinen of plekken waar je je tent mag opstellen. Heel wat van deze kampeerplaatsen voorzien ook een warm welkom en een ontbijt. Buurtbewoners die hun tuin ter beschikking stellen via deze website, maken bovendien kans op gratis tickets voor Gladiolen.

Wil je bij mensen thuis kamperen in de buurt van Gladiolen of wil je je tuin openstellen voor festivalgangers? Neem dan een kijkje op gocampr.com.

Camping Den Boskant

Ook camping Den Boskant biedt mogelijkheid tot kamperen tijdens Gladiolen. De camping is goed bereikbaar via de shuttledienst van het festival, die stopt aan Shopping Park Olen. Voor 1 tent en 2 personen betaal je hier slechts 9 euro/nacht. Meer info: 014 21 22 81

Schrijf je in op onze nieuwsbrief