Tickets

Ticketprijzen in voorverkoop

Gladiolen is volledig uitverkocht. Er worden geen tickets meer verkocht aan de kassa.


Dagtickets vrijdag: € 20 Uitverkocht!
Dagtickets zaterdag: € 20 Uitverkocht!
Combitickets: € 30 Uitverkocht!
Campingtickets: € 10 Uitverkocht!
Gladiolen Royal: € 85 Uitverkocht!


* Exclusief € 1 servicekost en 4% transactiekosten.

Tickets voor Gladiolen worden enkel verkocht via deze website en in de lokale voorverkooppunten.

Kassaprijzen

Gladiolen is volledig uitverkocht. Er worden geen tickets meer verkocht aan de kassa.

Je ticket aanschaffen in voorverkoop is niet enkel handig, het is ook voordelig! Als er in het weekend van Gladiolen nog tickets beschikbaar zijn, worden ze aan de kassa verkocht aan volgende tarieven:

Dagtickets vrijdag: € 30 Uitverkocht!
Dagtickets zaterdag: € 30 Uitverkocht!
Combitickets: € 45 Uitverkocht!
Campingtickets: € 15 Uitverkocht!

Lokale voorverkoop

Onze tickets zijn ook verkrijgbaar in deze Olense voorverkooppunten.

Bij deze verkooppunten betaal je géén extra servicekosten.

  • - KBC Olen, Beilen 13, Olen
  • - Café 't Dorp, Boekel 10, Olen
  • - Dagbladhandel De Gazet Van Oewele, Pastoor Van Looystraat 1a, Olen
  • - Dagbladhandel Verdonck, Lichtaartseweg 118, Olen

Online voorverkoop

In onze ticketshop kan je gebruik maken van deze betalingsmethodes:

Via de ticketshop kan je online tickets aankopen. We verzenden deze tickets niet met de post, maar bezorgen je een PDF-document per e-mail. Dit 'e-ticket' dien je vervolgens zelf af te drukken en goed te bewaren. Om toegang te krijgen tot het festival, laat je het scannen door onze medewerkers aan de ingang van het festivalterrein. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op onze online ticketverkoop.

Onze ticketpartner rekent per gekocht ticket servicekosten aan. Deze worden automatisch verrekend bij de betaling. Elk e-ticket staat op naam en kan dus niet doorverkocht worden. Dit biedt ook voordelen: bij verlies kan je een nieuw e-ticket aanvragen bij Ticketscript, onze ticketpartner.

Drank/eetbonnen

In onze ticketshop kan je ook drank- en eetbonnen kopen. Per 20 verkochte bonnen geven we je bovendien 1 gratis bon. De vouchers kunnen omgeruild worden aan de kassa op het festivalterrein. Deze voorverkoopactie stopt op maandag 15 mei.

Problemen met je e-ticket?

Gladiolen organiseert de online ticketverkoop niet zelf. Als je problemen ondervindt met de aankoop van je tickets kan je steeds de helpdesk van Ticketscript contacteren via deze link. Zij kunnen je verder helpen wanneer je je e-ticket verloren hebt of problemen ondervindt met de online betaling.

Campingtickets

We willen onze campingbezoekers graag een veilig en comfortabel terrein aanbieden. Daarom bieden we je ook dit jaar de mogelijkheid om je campingticket op voorhand online te kopen. Koop je kaart dus in voorverkoop als je zeker wil zijn van je plek. Als het campingterrein volledig uitverkocht is, worden er tijdens het festivalweekend geen campingtickets meer verkocht. De toegang tot de camping bedraagt 10 euro (+ servicekosten) in voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Campingtickets zijn enkel te koop via onze online ticketshop. Ze worden niet verkocht in de lokale voorverkooppunten.

Planché Royal

Op zoek naar een onvergetelijke festival-ervaring? Ontdek Planché Royal, onze vipformule. Tickets voor Planché Royal kan je kopen in onze ticketshop, aan € 85, exclusief service- en transactiekosten.
Klik hier om naar de ticketshop te gaan.

Huisreglement

Door de aankoop van een Gladiolenticket en het betreden van het festivalterrein, ga je automatisch akkoord met ons huisreglement. Dit reglement kan je hier nalezen.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief